Welkom bij Tercoma Waar we Uw Houten Terras Aanleggen met Passie

Als het gaat om terras hout of kunststof vlonderplanken, dan kan u er op aan dat het team van Tercoma u bijstaat. Sinds jaren is het liefst wat we doen, een houten terras aanleggen. We hebben de beste en meest betrouwbare leverancier op de markt gevonden. (het Franse Silvadec) Deze heeft ons nog nooit in de steek gelaten wat kwaliteit betreft.

Vraag een gratis offerte aan, of nodig ons uit voor persoonlijk advies! 

Waarom je beter Kunststof Vlonderplanken kiest dan natuurlijk Terras Hout?

Omwille van de degelijkheid en het onderhoudsgemak. Omdat wij elke week opnieuw een houten terras aanleggen, kennen we de materialen bijna beter dan die van onze overalls. Het is bewezen dat de kunststof vlonderplanken van composiet beter beschermen tegen termieten, schimmels en verkleuren dan eender welk terras hout. Daarnaast is het gebruiksgemak ook nog eens zo veel groter. Kunststof vlonderplanken moet je bijvoorbeeld niet oliën, ze gaan niet krom staan en ze vormen geen splinters. Daar komt dan ook nog eens bij dat het materiaal 100% gerecycleerd is. Geen boom te veel gekapt en dus geen schuldgevoel voor het nageslacht. Laat u dus door Tercoma adviseren omtrent uw twijfel over écht terras hout of gedeeltelijke kunststof vlonderplanken. Wij weten waarover we spreken en uw tevredenheid is onze troef.

Overtuigd van de voordelen van een composiet terras? Of wilt u eventueel een kijkje nemen bij één van de klanten van Tercoma om 100% zeker te zijn? Vraag het ons!

Contact

TERCOMA

Demesmaeker Jan

Gemeenteplein 7

1602 Sint Pieters Leeuw

0475/28.54.15

[email protected]

Praktische info