Een houten terras aanleggen met de betere terrasplank

Het is beter onmiddellijk in een iets duurdere terrasplank te investeren. Volle massieve planken gaan langer mee en men loopt het risico niet dat de planken achteraf gaan kromtrekken.

Wil U een houten terras aanleggen, gebruik dan bij voorkeur een volle en massieve terrasplank. In ons land hebben we regelmatig met regenval af te rekenen. Daarbij komt dat holle terrasplanken onvermijdelijk gaan kromtrekken na contact met water. Met alle gevolgen vandien. 

Om deze reden hebben we beslist om nog uitsluitend met de betere massieve terrasplank te werken. Opdat uw terrasplanken achteraf niet zouden gaan kromtrekken en u geen problemen meer kent. De ervaring heeft ons geleerd dat alleen massieve composiet terrasplanken voldoening geven op lange termijn. Als je graag wou dat het composiet terras langer dan 20 jaar meegaat is het aan te raden om enkel met volle massieve terrasplanken te werken.  Zodoende dat wanneer we uw houten terras aanleggen, de planken achteraf niet gaan krom trekken bij regenweer.

Om deze reden hebben we beslist om nog uitsluitend met de betere massieve terrasplank te werken. Opdat uw terrasplanken achteraf niet zouden gaan kromtrekken en u zeker mag zijn dat u geen problemen meer kent. 

Tercoma massieve terrasplank

holle terrasplank

Goedkopere holle terrasplank