Atmosphère Terras

Intens met Exotische Uitstraling

Een houten terras in Atmosphère stijl

Voor al diegene die op zoek is naar extra grip en slipbestendigheid is een houten terras aanleggen in Atmosphère stijl de oplossing.

Wat een houten terras in Atmosphère stijl uniek maakt is het “geborsteld” effect ervan. Hierdoor krijgt men een ruwer aanvoelend oppervlak met een hoge hechtingsgraad. Dit geeft het terras dan ook zijn authentiek karakter mee

Deze terrasplank is ondoorlatend, snel en gemakkelijk te onderhouden en inzetbaar als zembadrand.

Een andere eigenschap zit hem in de kleurvariatie en de intensiteit van het hout. Je kan kiezen uit 5 kleuren die het houten terras volledig doen aansluiten bij uw persoonlijke woonstijl.

Het natuurlijk aspect van een terras in Atmosphère stijl en de intensiteit van de aangeboden kleuren, maakt dat deze terrasplank natuurlijk integreert met gelijk welke woonstijl. 

Bij Tercoma kiest U voor jarenlange ervaring, service en deskundigheid. Wil U een houten terras aanleggen? Kom dan beslist langs bij Tercoma. Onze ploeg staat al klaar.

Nog niet overtuigd?  Neem dan beslist een kijkje bij onze leverancier & partner Silvadec. Deze heeft ons inzake kwaliteit nog nooit in de steek gelaten.

houten terras aanleggen

→ Karakteristieken: Autenthiek karakter
→ kleuren: Bruin Lima, Cayenne Grijs,  Bélem Grijs, Sao Paulo Bruin
 Stijl: Klassiek tot Modern.
→ Afmetingen: 138 (b)  23 (h)  4000 (l) mm en 180 (b)  23 (h)  4000 (l) mm

Atmosphère Terras (geborsteld)

Voeg je koptekst hier toe