Atmosphère Terras

Intens met Exotische Uitstraling

Een houten terras aanleggen in Atmosphère stijl

Voor diegene een houten terras aanleggen wil en daarbij een extra slipbestendigheid zoekt, kunnen wij U de Atmosphère plank aanraden.

Wat het meest opvalt aan een geborsteld houten terras in Atmosphère stijl is het ruwe aanvoelen en de hoge hechtingsgraad van het oppervlak. Dus extra slipbestendig. 

Het natuurlijk aspect van een terras in Atmosphère stijl en de intensiteit van de aangeboden kleuren, maakt dat deze terrasplank natuurlijk integreert met gelijk welke woonstijl. Het ruwe aanvoelen en het “geborsteld” effect geeft dit houten terras ook zijn authentiek karakter mee.

Voeg je koptekst hier toe

Een andere eigenschap zit hem in de kleurvariatie en de intensiteit van het hout. Je kan kiezen uit 5 kleuren die het houten terras volledig doen aansluiten bij uw persoonlijke woonstijl.

Bij Tercoma kiest U voor  jarenlange ervaring, service en deskundigheid. Wil U een houten terras aanleggen? Kom dan beslist langs bij Tercoma. Onze ploeg staat al klaar.

Nog niet overtuigd?  Neem dan beslist een kijkje bij onze leverancier & partner Silvadec. Deze heeft ons inzake kwaliteit nog nooit in de steek gelaten.

→ Karakteristieken: Autenthiek karakter
→ kleuren: Bruin Lima, Cayenne Grijs,  Bélem Grijs, Sao Paulo Bruin
 Stijl: Klassiek tot Modern.
→ Afmetingen: 138 (b)  23 (h)  4000 (l) mm en 180 (b)  23 (h)  4000 (l) mm

Voeg je koptekst hier toe

Voeg je koptekst hier toe

Atmosphère Terras (geborsteld)