Een houten terras voor een zomer lang genieten in comfort

Ben je op zoek naar dat wat je huis perfect verbindt met je tuin of de ruimte buitenshuis ? Een soort overgangsruimte tussen binnen en buiten… Een houten terras brengt de oplossing en garandeert je van een zomer lang genieten rondom je woning en tuin.  Een natuurlijk stukje ruimte waar je met familie en vrienden even tot rust kan komen…

Er zijn verschillende mogelijkheden op de markt van houten terrassen. Bij de natuurlijke variant heb je 3 soorten. Teak, Ipe en Bankirai. Maar een meer hedendaagse en trendy variant op het gebruik van natuurlijk hout is het gebruik van composiet hout deels bestaande uit hout en deels uit kunststof. 

Wil je een houten terras laten aanleggen maar heb je nog niet goed nagedacht  over de materiaalkeuze, dan is het vanzelfsprekend rekening  te houden met de functie van het terras. Wordt het een tuinterras, zwembadterras of een dakterras. Deze bepalen mee uw keuze voor welk product u opteert.

Wat betreft de voor-en-nadelen van een houten terras kan je zeer gerust stellen dat u er een veel groter gebruiksgemak aan heeft dan voorbeeld een stenen terras. Een houten terras reinigen gaat ook makkelijker dan een terras in steen. Die moet u na verloop van tijd soms nog met de hogedrukreiniger proper maken. Een ander voordeel is ook dat een houten terras veel meer een warme look & feel heeft dan een terras in steen. 

Het kiezen voor composiet voor je terras blijkt al snel een duurzame investering. De prijs of de investering in een composiet terras betaalt zich makkelijk terug door het duurzame karakter van het composiet. Ook door het feit dat je als klant 25 jaar waarborg krijgt op ons composiet hout verklaart de prijs/kwaliteit verhouding.