Een Houten Terras aanleggen om comfortabel tot rust te komen

Ben je op zoek naar dat houten terras dat je huis perfect verbindt met je tuin en de ruimte buitenshuis ?
Een overgangsruimte tussen binnen en buitenshuis… Een houten terras aanleggen in composiet brengt de oplossing en garandeert je van een zomer lang genieten rondom huis en tuin.  Een natuurlijk stukje ruimte waar je met familie en vrienden tot rust kan komen.

Er zijnop de markt van houten terrassen verschillende mogelijkheden. Een meer hedendaags en trendy variant op het gebruik van natuurlijk hout is het gebruik van composiethout deels bestaande uit hout en deels kunststof.  

 Wou je een houten terras aanleggen maar heb je nog niet nagedacht over het meest  geschikte materiaal, dan is het goed rekening  te houden met de functie van het terras. Wordt het een tuinterras, zwembadrand  of een dakterras. Deze bepalen mee uw keuze. Wat betreft de voor-en-nadelen van een houten terras kan je gerust stellen dat u er een  groter gebruiksgemak aan heeft dan voorbeeld een terras in steen. Een houten terras reinigen gaat ook makkelijker dan een terras in steen. Die moet je na verloop van tijd nog met de hogedrukreiniger reinigen. Een ander voordeel is ook dat een houten terras een warme look & feel heeft. 

Het kiezen voor composiet voor het terras blijkt al snel de oplossing en een duurzame investering. De prijs of de investering in een composiet terras betaalt zich makkelijk terugdoor het zeer duurzame karakter van een composiet terras. Ook door het feit dat je als klant 25 jaar waarborg verantwoord waarom en houten terras aanleggen in composiet hout dé oplossing biedt voor zowel kleine als grote terrassen.